Csabacsaba 2010.06.04. 18:03

Just Cause 2

A Just Cause első része jóvolt, de annyira mégsem.Buta AI,járművezetés,de az akció, grafika,mutatványok,szabadság engem kárpótoltak.Most,hogy megérkezett a folytatás kaptunk valami....

Kezdjük a sztorinál.Lényegében 2 célunk van.Az egyik,hogy leszámoljunk egy diktátorral másik meg,hogy lerántsuk a leplet egy rejtélyes alakról,de itt nem a sztori a lények hanem az hohy SZÓRAKOZZUNK!A játék kezdetekor megkapjuk a grapping hookot,amivel hatalmas távolságokat tehetünk meg és egyéb célokra is alkalmas.A mellék küldetéseknél is vannak újítások pl. ölj meg egy paparazzit és vedd vissza a képeket.A játékra jellemző még a (nagybetűs) SZABADSÁG is.De,hogy ne csak jó dolgokat mondjak a szárazföldi járművek vezetése és az AI még mindig szörnyű!

Összegezve:

Grafika:9

Hangulat:10      Összesen:9 ...BRUTÁLISAN JÓT

Játékélmény:8

 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://everygames.blog.hu/api/trackback/id/tr912056797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása